SERVIO NV bestaat reeds 30 jaar.  Sindsdien confectioneren en plaatsen wij glasgordijnen, vouw- en overgordijnen voor hotels, rusthuizen, ziekenhuizen, openbare instellingen, private instellingen, burelen, residenties en zo meer.

Onze Troeven

 • Meer dan 30 jaar ervaring in verschillende sectoren.
 • We beschikken over een gemotiveerd team met jarenlange ervaring in deze sector.
 • Een eigen confectieatelier en eigen plaatsers: Alle werken worden uitgevoerd en geïnstalleerd door het eigen Servio Projects team. We beschikken over een ploeg van 12 naaisters in ons eigen confectieatelier en 6 professionele en gedreven plaatsers. 
 • Onze confectie kan bovendien in verschillende kwaliteitsgraden geleverd worden, zodat bij grotere projecten zoals de inrichting van hotels, rust- en ziekenhuizen en scholen gevarieerd kan worden in verschillende afwerkingen naargelang de prijs.
 • Ons atelier met de nieuwste machines kan alle soorten textielverwerking, garnierwerk en confectie aan. We volgen dus steeds de nieuwste trends en innovaties om u zo goed mogelijk bij te staan.
 • Decoratiespecialisten om gepaste sfeer te creëren en oplossingen voor te stellen voor uw technische noden.
 • Een sterk en gemotiveerd installatieteam gespecialiseerd  om op alle werven kwaliteit te leveren.

 

Onze Beloftes

 • Alle ophangsystemen worden op maat gemaakt of worden aangepast naar de wensen van de klant.
 • We luisteren naar uw noden en wensen om een offerte en advies op maat te leveren.
 • Dankzij onze mensen kunnen we flexibel reageren tijdens een werk in uitvoering
 • We bieden via de back office of onze vertegenwoordigers een permanente “dienst na verkoop” aan.
 • Een elektrische bediening in het kader van een domotica systeem, het gebruik van speciale materialen of kleuren, zelfs het weven van bepaalde collecties op maat van de klant, vormen geen problemen.
 • Onze confectie kan bovendien in verschillende kwaliteitsgraden geleverd worden, zodat bij grotere projecten zoals de inrichting van hotels, rust- en ziekenhuizen en scholen gevarieerd kan worden in verschillende afwerkingen naargelang de prijs.

 

Onze sterkte is dat we het maatwerk van grote en kleine series in de projectmarkt kunnen aanbieden aan een interessante prijs. We differentiëren ons door tendensen, visies en onderzoek op te volgen en mee te helpen ontwikkelen. Dit helpt ons om samen met u een smaakvolle stijl (strak, barok, huiselijk,…) te creëren binnen de technische mogelijkheden. De confectie en de plaatsing is maatwerk voor alle types van zonwering (overgordijnen, Japanse wanden, vouwgordijnen, rolgordijnen, lamellen, …). Daardoor kunnen we systemen aanbieden die bijzonder groot zijn (manueel of elektrisch), een speciale vorm hebben of een betere akoestische waarde leveren.

Naast esthetiek, techniciteit en functionaliteit van het project verliezen we zeker de dienst na verkoop niet uit het oog. Servio Projects engageert zich om u bij te staan de juiste keuzes te maken, zodat Uw project binnen de gestelde termijn kan slagen. Die keuzes zijn niet altijd eenvoudig te maken, gezien de brand-vertragende zonwering voor de projectmarkt sterk blijft evolueren.

Onze uitgebreide showroom staat tot uw beschikking, maar we waarderen het meest om een afspraak bij u te maken.

 


Servio Projects is uw specialist in decoratie, confectie en plaatsing van gordijnen, voiles, Japanse of Amerikaanse vlakwanden, zonwering, houten of pvc lamellen, …

 

Schermafbeelding 2015-01-18 om 22.58.09kopie

 

Geef je voornaam in
Geef je familienaam in
Geef een geldig emailadres op
Geef een bericht in