Servio Acoustics, gespecialiseerd in akoestische bekleding

Servio Acoustics, een onderdeel van de Servio-groep, biedt oplossingen voor absorptie van geluid. Hiervoor zijn verschillende oplossingen mogelijk die per project afgewogen kunnen worden. 

Akoestiek is de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Men is gaan beseffen dat het mede bepalend is voor het succes van ‘het gebeuren’.
Vergaderen in een ruimte met een slechte akoestiek is zeer vermoeiend.

Servio acoustics is zich gaan specialiseren in het verbeteren van de akoestiek. De akoestische eigenschappen van een ruimte worden aangepast aan het doel van deze ruimte. Los van onze ervaring, wordt er zeer dikwijls eveneens gebruik gemaakt van de diensten van een akoestisch ingenieur die dan alle oplossingen kan simuleren. Als het gaat om een akoestische totaaloplossing, biedt wandtextiel hele fantasierijke en creatieve mogelijkheden.

Bovendien bieden deze oplossingen heel veel extra functies, die gewoon behang, zelfs in de hoogste prijsklasse, te boven gaan. Geluidsisolatie en warmte-isolatie zijn de belangrijkste extra functies.

 

Servio Deco, voor gordijnen en zonwering

Servio Deco, een onderdeel van de Servio-groep, is al meer dan 40 jaar toonaangevend in België betreffende confectie van raambekleding en zonwering. U kunt  bij ons terecht voor al uw gordijnen, zonwering, shutters, stoffering en garniering.

Servio Deco gevestigd te Roeselare (West-Vlaanderen), profileert zich als ideale partner voor elke raambekleding en binnenhuisinrichting. Wij werken voor particulieren, binnenhuisarchitecten, decorateurs en bouwpromotoren. U vindt bij ons de ervaring, de materialen en de mensen om uw droominterieur waar te maken.

Servio Projects, gespeciliseerd in grote & kleinere projecten

Servio Projects, een onderdeel van de Servio-groep, is al jaren toonaangevend in België voor confectie van raambekleding, confenctie en toebehoren zoals linnen en hoezen.  Dit zowel voor hospitalen, verzorging, horeca, scholen en kantoren.

Ook binnenhuisarchitecten werken met Servio Projects samen om hun projecten vorm te geven. We delen graag onze knowhow en inzichten om van projecten een succes te maken. Door deze jarenlange samenwerking hebben we de nodige expertise opgebouwd om projectleiders, aankopers en architecten zo goed mogelijk te ondersteunen in hun keuzes. Zo kunnen we samen gaan voor een esthetische én praktische inkleding van het project met top-materialen binnen het vooropgestelde budget.

Servio Theater, gespeciliseerde theateroplossingen.

Servio Theater, een onderdeel van de Servio-groep, is jouw partner voor theater oplossingen. Wij leveren oplossingen voor Liften, loopbruggen, danstapijten, licht, video en het trekken van doeken. 

 


Schermafbeelding 2015-01-18 om 22.58.09kopie

Vraag meer informatie aan Servio Projects:

Geef je voornaam in
Geef je familienaam in
Geef een geldig emailadres op
Geef een bericht in